Bigosik z cebulki

Bigosik z cebulki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    150 g
  • kiełbasa cienka

    35 g
  • przyprawa uniwersalna Kucharek

  • pieprz

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulkę obrać, pokroić w plastry.
Kiełbasę pokroić w kostkę.
Na rozgrzany olej wrzucić cebulkę i dusić pod przykryciem.
Jeżeli cebulka jest na wpół miękka, dodać przyprawy i kiełbasę, dusić do miękkości.
Podawać z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
aleksa123 19.10.2011 09:24
fajne
SyMiki 22.09.2011 22:55
uwielbiam cebulkę z kiełbaską
gusia1000 22.02.2011 00:12
Super danie.
pawel007 18.08.2010 04:01
ciekawy przepis.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat