Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z sarniną i prawdziwkami
Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
kapusta kiszona | 500 g |
kapusta biała | 500 g |
sarnina | 500 g |
prawdziwki | 300 g (mrożone) |
woda zimna | 500 ml |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
natka pietruszki | |
sól i pieprz |
Cynamon cały Prymat | 1 cm |
ziele angielskie | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
kminek Prymat | 1 łyżeczka |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
anyż | 1 gwiazdka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: