Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z młodej kapusty Beaty
Cebulę,kiełbasę i boczek kroimy i podsmażamy na oleju,dodajemy do kapusty,gotujemy jeszcze ok.5 minut.
Robimy zasmażkę i zapalamy bigos.Chwilę podgotowujemy stale mieszając.
kapusta młoda | 2 |
kiełbasa | 1/2 kg |
boczek | 1/2 kg |
cebula | 2 |
Kolendra cała Prymat | |
sól | |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
pieprz | |
przyprawa w płynie | 1-2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: