Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z młodej kapustki.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Kapusta słodka 1 główka
wędlina
pieczareki całe 5-6 szt.
cebula 1,5 szt.
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
przyprawy
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z młodej kapustki.

Wędlinkę jaką mamy kroimy i wrzucamy na gorący tłuszcz,smażymy pół godz.
Po tym czsie wrzucamy pokrojone pieczarki i cebulkę ,smażymy do zrumienienia
Dodać 2-3 łyżeczki koncentratu pomidorowego i zasmażyć wszystko.
Zawartość patelni dodać do wcześniej ugotowanej kapusty,wymieszać i zagotować.
Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Docherro 21.10.2016 20:43
Dziękuję:)
Futka 13.10.2016 12:10
Pyszny bigosik :D
Maridka19 13.10.2016 11:16
Pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak