Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z kapusty pekińskiej z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
pieczarki 20 dkg
sól
Sól czosnkowa jodowana Prymat
pieprz
mąka 2 łyżki
olej do smażenia
cebula 1

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z kapusty pekińskiej z pieczarkami

Kapustę myjemy,szatkujemy i gotujemy w małej ilości wody.
Nie za długo,bo kapusta szybko się gotuje.
Doprawiamy do smaku.
Resztę składników kroimy, przesmażamy na oleju,dodajemy do kapusty.
robimy zasmażkę i zapalamy bigos.
Doskonale smakuje z bagietką lub świeżą,chrupiącą bułką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paulina2157 26.06.2013 17:47
fajny pomysł
Zdzisław 26.06.2013 17:35
dobry pomysł na pekińską

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak