Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała kiełbasa w glazurze

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

miód lipowy
Musztarda sarepska Prymat
pieprz kolorowy
Sól czosnkowa jodowana Prymat
cebula
ocet winny
olej łyżeczka
biała kiełbasa 50dag parzona

Przepis i sposób przygotowania na: Biała kiełbasa w glazurze

Cebulę posiekać na bardzo drobne kawałeczki. W misce wymieszać łyżkę musztardy i miodu oraz oleju. Dodać kilka kropel octu winnego czerwonego, cebulę i doprawić przyprawami. Nasmarować kiełbaski i włożyć do natłuszczonego naczynia żaroodpornego. Zapiec w 200stopniach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak