Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bezy z budyniem tofi

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

białko 8 szt
cukier puder 1 szklanka
budyń tofi 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: bezy z budyniem tofi

Kroki postępowania

1
białka ubić na sztywno.
Krok 1 - bezy z budyniem tofi foto
2
Do sztywnych białek dodajemy cukier i budyń, dalej ubijamy aż do połączenia się składników.
Krok 2 - bezy z budyniem tofi foto
3
Łyżką nakładamy porcje na blachę i suszymy przy uchylonych drzwiach piekarnika w temperaturze 140 stopni przez 30 min.
Krok 3 - bezy z budyniem tofi foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 09.02.2014 09:43
nie robiłam jeszcze takich
Łukasz15 29.03.2013 08:40
Bardzo lubię
Wafelek2601 12.03.2013 18:28
Bardzo dobre
Henryka2 11.11.2012 17:07
kuklik, jak potrawa nie wychodzi, to sie jej nie dodaje na portalu.Niesmaczne i świadczy o autorze.i
Henryka2 11.11.2012 17:05
caralajna, masz rację, ta "potrawa" wygląda jak z najgorszych koszmarów sennych.Dobre porównanie do straszydeł z Halloween.
caralajna 11.11.2012 08:01
na Halloween jak znalazł :>
cooleczka 10.11.2012 20:43
ciekawa propozycja :)
SmacznaPyza 10.11.2012 18:32
nie wiem co pięknie wygląda bo na pewno nie bezy - to nawet ich nie przypomina
parysek10 10.11.2012 17:26
niebo w gębie
artur7 10.11.2012 15:50
pięknie wyglada
artur7 10.11.2012 15:50
pięknie wyglada
artur7 10.11.2012 15:50
pięknie wyglada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak