Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Becok na sypko

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola Jaś 5 dkg
masło 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Becok na sypko

Fasolę białą Jaś namoczyć, następnego ugotować w osolonej wodzie. Masło rozpuścić i wymieszać z bułką tartą. Fasolę odcedzić z wody, polać masłem z bułką. Podawać na ciepło do ziemniaków z wody i sadzonego jajka. Jeśli ktoś jeszcze nie próbował, to polecam, bo jest pyszne, a takie proste. Ta porcja jest dla jednej osoby.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 18.02.2013 20:56
Proste i pyszne
gosia1988 26.01.2013 10:11
świetne
Poison1988 01.01.2013 12:59
proste i fajne danie :) będę musiała wypróbować :)
mela25 20.12.2012 08:33
ciekawy przepis
STEFANIA 01.12.2012 19:57
jest ok
emeslive 26.11.2012 22:54
Fajny klasyczny przepis, podoba mi się!
Marta1986 26.11.2012 20:18
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak