Składniki:
bulion | 1,5 litr |
fasola biała | 1 puszka |
buraki czerwone | 2 szt |
masło | 1 łyżka |
śmietana | 1/2 szklanka |
wino czerwone wytrawne | 100 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
cukier | |
jabłko winne | 3 kilka szt. |
bulion | 1,5 litr |
fasola biała | 1 puszka |
buraki czerwone | 2 szt |
masło | 1 łyżka |
śmietana | 1/2 szklanka |
wino czerwone wytrawne | 100 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
cukier | |
jabłko winne | 3 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: