Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
buraki | 500 g |
kiełbasa | 150 g |
ziemniaki | 5 sztuk |
śmietana | 100 ml |
mąka | 2 łyżki |
koperek | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
przyprawa do zup | 1 szczypta |
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
buraki | 500 g |
kiełbasa | 150 g |
ziemniaki | 5 sztuk |
śmietana | 100 ml |
mąka | 2 łyżki |
koperek | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
przyprawa do zup | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: