Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czysty
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz czysty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czysty2-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz czysty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czysty3-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz czysty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czysty4-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz czysty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czysty1-2.jpg)
buraki czerwone | 3 średnie |
wywar warzywny | 0,5 litra |
wywar z gotowania grzybów | 0,5 szklanki |
ziele angielskie | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
koncentrat z buraków | |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: