Składniki:
burak ćwikłowy | 2 |
marchew | 1 |
pietruszka | 1 |
seler | 1/4 |
ziemniak | 4 |
cebula | 2 |
smalec | 2 łyżki |
zakwas na żur | 1-1,5 szklanki |
śmietana 30% | 150 ml |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól i pieprz |
burak ćwikłowy | 2 |
marchew | 1 |
pietruszka | 1 |
seler | 1/4 |
ziemniak | 4 |
cebula | 2 |
smalec | 2 łyżki |
zakwas na żur | 1-1,5 szklanki |
śmietana 30% | 150 ml |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: