BARSZCZ CZERWONY

BARSZCZ CZERWONY

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • barszcz czerwony

    1 szt.
  • czosnek

    2 szt.
  • cebula

    1 szt.
  • masło

    1 łyżeczka -
  • kwaśna śmietana

    3 łyżki -
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Barszcz rozprowadzić wg przepisu na opakowaniu. Cebulę obrać i posiekać, podsmażyć na maśle i dodać do barszczu, dodać również czosnek. Gotować razem przez 15 minut. Przecedzić i dodać śmietanę. Podawać z ziemniakami.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
annagebalska 02.05.2011 07:24
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat