Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bankietowa sałatka ryżowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
ogórek kiszony 2 sztuki
papryka czerwona 1 sztuka
krewetki koktajlowe 3 łyżki
jaja 3 sztuki
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Bankietowa sałatka ryżowa

Ryż gotujemy na sypko, dodajemy pokrojone w kostkę ogórki kiszone i paprykę. Jajka siekamy. Łączymy ze sba wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak