Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Banany w sosie miodowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

banan 4 szt
masło 1 łyżka
miód płynny 75 g
pistacje posiekane 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Banany w sosie miodowym

Masło roztopić w małym garnku. Dodać miód i powoli podgrzewać na małym ogniu, ciągle mieszając.
Banany obrać i przekroić wzdłuż na pół. Na każdym talerzyku położyć po dwie połówki banana i polać sosem miodowym. Posypać orzeszkami pistacjowymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak