Przepis i sposób przygotowania na: Bakaliowiec
Kroki postępowania
Piec w nagrzanym piekarniku do 150 stop, przez godzinę
jajko | 3 szt |
mąka | 4 łyżki |
cukier | 100 g |
mieszanka skórek | 100 g |
skórka z cytronu | 100 g |
migdały słupki | 100 g |
orzechy włoskie | 100 g |
wiśnie kandyzowane | 100 g |
słonecznik łuskany | 100 g |
śliwki suszone | 200 g |
morele suszone | 200 g |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 opak |
żurawina | |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: