Bagietki z masłem czosnkowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    1 sztuka
  • masło

    150 gram
  • czosnek

    3-4 ząbki
  • sól morska

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bagietki przekroić wzdłuż a następnie na mniejsze kawałki( można też kroić w kromki). Czosnek obrać i rozetrzeć. Zmiksować z masłem i dodatkiem soli. Posmarować bagietkę, włożyć do nagrzanego piekarnika -180 stopni. na 3-5 minut. Można posypać też serem i zapiekać z serem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
smerfetka79 21.02.2013 00:01
proste a jakie dobre:)
mzap88 11.02.2013 21:09
banalne a jakie pyszne!
RenataZ-et 03.10.2012 20:24
pyszna
Rafał10 13.07.2012 10:15
smakowite
jozefinach 09.07.2012 10:14
Uwielbiam.
KOBRA 26.06.2012 22:56
pycha
Andzia1977 26.06.2012 22:48
uwielbiam takie bagietki
Elżbieta17 23.06.2012 19:13
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat