Bagietka z oregano i oliwą z oliwek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy w plastry.

Każdą kromkę polewamy oliwą z oliwek i posypujemy suszonym oregano.

Wyśmienita do sałatek i past.

Jeśli pieczywo nie jest zbyt świeże można je uprzednio ugrillować.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 04.04.2012 06:53
dobra
Islanzadi 13.12.2010 01:38
Szybko, sprawie i przepysznie ;p
agnieszka214 14.09.2010 09:36
szybko i sprawnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat