Bagietka

Bagietka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    1 szt.
  • masło

    10 dag
  • żółty ser

    10 dag
  • żółtko jajek

    3 szt.
  • Papryka słodka mielona Prymat

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Bagietka

Pieczywo pokroić w cienkie kromeczki.Masło utrzeć na krem z dodatkiem żółtek, sera i papryki. Otrzymaną masą smarować plasterki bułki. Wstawić do piekarnika na ok.5 minut, żeby diablotki nabrały złotego koloru.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat