Bagietka

Bagietka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    1 szt.
  • masło

    10 dag
  • żółty ser

    10 dag
  • żółtko

    3 szt.
  • papryka słodka mielona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczywo pokroić w cienkie kromeczki.Masło utrzeć na krem z dodatkiem żółtek, sera i papryki. Otrzymaną masą smarować plasterki bułki. Wstawić do piekarnika na ok.5 minut, żeby diablotki nabrały złotego koloru.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat