Przepis i sposób przygotowania na: Babka wielosmakowa od Hamrocyka
Kroki postępowania
drugi kakao z cukrem
trzeci drobno posiekane kiwi
czwarte twaróg utarty ze śmietaną i cukrem do tego rodzynki.
Formujemy placuszki nadziewamy różnymi farszami .
mąka | 500 gram |
drożdże | 30 gram |
cukier | 100 gram |
mleko | 220 gram |
jajko | 2 szt. |
żółtko jajek | 1 szt. |
olej | 100 gram |
spirytus | 2 łyżki |
kakao | 2 łyżeczki |
cukier | 5 łyżeczek |
twaróg | 150 gram |
śmietana | 2 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
rodzynki | 50 gram |
kiwi | 2 szt. |
orzechy | 100 gram |
miód | 3 łyżki |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: