Przepis i sposób przygotowania na: babeczki z michałkami
PO upieczeniu babeczki muszą wystygnąć.
Ubijamy śmietanę z fixem i 1 łyżką cukru pudru. Bitą śmietanę dodajemy na babeczki i posypujemy orzechami włoskimi
masło | 120 g |
cukier | 100 g |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | 150 g |
kakao | 50 g |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukierki | 120 g |
cynamon Prymat | szczypta |
śmietana 36% | 250 |
cukier puder | 2 łyżeczki |
orzechy włoskie siekane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: