Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki z czewonej fasoli.

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko sztuk 3
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
kakao 3 łyżki
cukier brązowy 3 łyżki
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z czewonej fasoli.

Fasolę przelewamy na durszlak i dobrze płuczemy pozbywamy się nadmiaru wody i przerzucamy do miski ,dodajemy jajka i traktujemy blenderem na gładko, dodajemy cukier ,proszek i kakao dobrze mieszamy i przekładamy do foremek na babeczki pieczemy ok 25 minut w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monia2005 24.11.2013 09:47
nie ma mąki a przepis polecam bo wychodzą na prawdę pyszne moja córka nie lubi warzyw więc staram się je przemycić w czym się da
Kuchenka 23.11.2013 22:13
skoro proszek do pieczenia to gdzie mąka?
Renata9 23.11.2013 16:28
jeszcze takich babeczek nie jadłam, ciekawe jak smakują
Laila2786 23.11.2013 16:25
jeszcze nigdy nie jadłam takich babeczek
Marta1986 23.11.2013 15:36
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak