Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki kajmakowe z żurawiną

3.0
(12)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kruche babeczki 40 szt
kajmak 1 puszka
masło 1
posypka waflowa
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki kajmakowe z żurawiną

Masło utrzeć na puch i cały czas ucierając dodawać po łyżce kajmaku. Do babeczek nakładać żurawinę a na nią nakładać szprycą masę. Posypać waflową posypką. Schłodzić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 13.10.2013 10:37
bardzo apetyczne te babeczki ;-)
goofy9 28.08.2013 21:46
słodki deser
Sarenka 26.07.2013 11:33
Kuszące babeczki!
Katarzyna34 25.06.2013 15:24
smakowicie wygląda
joanna30 25.06.2013 15:08
Kolorowa często robię tę masę do ciast i zawsze wychodzi taka gładka :)
Kolorowa 25.06.2013 13:33
te masło z kajmakiem tak łatwo zamieni się w taką formę ?
Kolorowa 25.06.2013 13:31
ładnie wyglądają i pewnie też super smakują
Noruas 24.06.2013 22:25
pyszny deserek :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak