Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Arbuzowo-miodowe ochłodzenie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

arbuz 1/2 kg
pomarańcza 1
kiwi 2
miód 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Arbuzowo-miodowe ochłodzenie

Pomarańcze i kiwi obieramy ze skórki i kroimy na kawałki. Dodajemy arbuza pozbawionego pestek. Miksujemy wszystko w blenderze. Pod koniec dodajemy miód (ilość miodu dopasowujemy do naszych upodobań) i chwilę jeszcze miksujemy. Podajemy schłodzone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariuszek8 17.08.2015 12:44
pyszności na te upalne dni

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak