Składniki:
mąka | 1 szkl. |
margaryna | 0,5 kostki |
mielone migdały | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 szt. |
kwaśna śmietna | 1 łyżka |
jogurt naturalny | 0,5 l |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
woda | 1/4 szkl. |
cukier do smaku | |
galaretki | 3 opak. |
arbuz |
mąka | 1 szkl. |
margaryna | 0,5 kostki |
mielone migdały | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 szt. |
kwaśna śmietna | 1 łyżka |
jogurt naturalny | 0,5 l |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
woda | 1/4 szkl. |
cukier do smaku | |
galaretki | 3 opak. |
arbuz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: