Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

Arbuzowa z fetą

Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula
1 szt
ser feta
0,5 op
natka pietruszki
1 peczek
cukier puder
5 lyzeczek
pieprz
1 szczypta
Sklep Prymat
sok z cytryny
2 lyzeczki
arbuz
oliwa
1 lyzka

Przepis i sposób przygotowania na: Arbuzowa z fetą

Cebulę kroimy w piórka.

Skrapiamy sokiem z cytryny i zasypujemy cukrem pudrem (ok. 2 łyżki ).

Arbuza i fetę kroimy w kostkę.

Mieszamy z pokrojoną natką i miętą.

Dodajemy cebulę razem z sokiem , którym była zalana.

Zalewamy odrobiną oliwy i pieprzymy.

* Nie solimy , gdyż feta jest słona!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra15 19.08.2012 19:39
Ciekawe połączenie ;-)
niedozywiona 19.08.2012 19:03
ciekawy pomysł na arbuza
Emilia22 19.08.2012 18:26
apetycznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak