Przepis i sposób przygotowania na: Anusiowa fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
Następnego dnia dolać wody, delikatnie posolić i ugotować dodając ziele angielskie, liście laurowe oraz skórę z boczku.
fasola Jaś | 600 gram |
kiełbasa zwyczajna | 1 laska |
Liść laurowy suszony Prymat | 1-2 szt |
ziele angielskie | 1-2 szt |
przecier pomidorowy | 2-3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
boczek wędzony | 300 gram |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: