Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

A to flądra !

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Ryba

flądra
sól i pieprz
sok z cytryny
olej do smażenia
mąka pełnoziarnista

dodatki

mix sałat garść
pomidory koktajlowe (czerwone) garść
ogórek gruntowy
słonecznik łuskany
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: A to flądra !

Rybe przyprawiamy. Odstawiamy na godzine. Rozgrzewamy patelnie z olejem. Rybę obtaczamy w mące i smażymy na złoty kolor. Na talerzu układamy sałate z pozostałymi składnikami i przyprawiamy. Rybę wykładamy na talerz.Skrapiamy cytrynką. Życzę smacznego ! ;-)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 19.02.2016 10:24
pyszna flądra!
Czarnula666 11.03.2015 18:26
Fląderki dobre ;)
Joasiek 11.03.2015 18:19
Wygląda smacznie, lubię flądry :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak