3 Bitt

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • herbatniki

    10 paczek
  • kremówka

    0,5 l.
  • krem do karpatki

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mleko w puszce skondensowane gotowac na malym ogniu 3 godziny.Krem karpatka zrobic wedlug przepisu na opakowaniu.ubic kremówke razem z Smietanem fiksem(1szt.),mozna dodac paczke cukru waniliowego.Przekładac warstwami :
warstwa herbatników
krem karpatka
warstwa herbstników
mleko zagęszczone(gotowane 3 godz)
warstwa herbatnikow
ubita kremówka
warstwa herbatników
polewa9moze byc gotowa to ok.2 paczki.mozna zrobic samemu,z kakkao i tłuszczu.Ciasto wstawic do lodówki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Anna141 30.06.2011 09:42
muszę wypróbować
jola1512 11.04.2011 11:59
super
Barbara55 02.04.2011 14:25
słodkie
rakow2 22.12.2010 15:38
dobry bitt
lukoszek88 01.12.2010 07:59
mniam
Tomek16 16.09.2010 12:35
też go robię bardzo dobry
ewelinapac 14.08.2010 08:52
pszepis rewelacja
Krzysztof42 12.06.2010 18:31
chętnie przekąszę
Katarzyna/kate1980 18.05.2010 13:51
super przepis
beata.81 27.04.2010 16:11
świetnie pasuje do kawy ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat