Przepis i sposób przygotowania na: 3 bit czekoladowo-kawowy
Kroki postępowania
Potem znowu warstwę herbatników i kawową piankę. Schładzamy w lodówce przez minimum 3 godziny.
Przed podaniem posypujemy startą czekoladą.
mleko | 300 ml |
budyń czekoladowy | 1 opakowanie |
cukier | 2 łyżki |
masło miękkie | 50 g |
śmietana 30% | 150 ml |
zaparzona mocna kawa | 100 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
cukier puder | 2 łyżki |
herbatniki | (duże) 24 sztuki |
masa krówkowa | o smaku kawowym 1/2 puszki |
czekolada starta | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: