Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenny kapuśniaczek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bulion mięsny 1,5 litra
marchew 3 sztuki
Liść laurowy suszony Prymat 2
koper świeży 1/2 pęczka
kiełbasa 300 gram
Papryka słodka mielona Prymat 2 łyżeczki
kapusta biała młoda 1 mała główka

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenny kapuśniaczek



Do garnka wlać bulion dodać pokrojoną w pół plastry marchewkę ,listek ,oraz poszatkowaną kapustę.

Gotować do miękkości.

Kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć wraz z papryką .

Podsmażoną kiełbasę dodać do zupy.

Zagotować ,doprawić.

Koperek posiekać ,dodać do zupy.

Smacznego !!!!!!!!!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 30.08.2016 16:42
takie zupy to i ja bardzo Lubię
Ola1young 30.08.2016 15:51
pyszny ten kapuśniaczek ;)
ania2610 30.08.2016 15:18
bardzo lubię taki pachnący kapuśniaczek :)
kd045 30.08.2016 13:47
super zupka
Futka 30.08.2016 12:19
Przepyszna i pożywna zupa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak