Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z młodej kapusty z kaparami
Składniki na dressing łączymy. W misce/salaterce mieszamy wszystkie składniki razem , odstawiamy na 20-30 min do przegryzienia.
kapusta | 1 główka młodej |
koperek | 1/2 pęczka |
szczypior | 1/2 pęczka |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 sztuka |
kapary | 4 łyżki z zalewy |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cukier puder | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: