Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z warzywami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg świeży 2 sztuki
bulion 1 kostka
olej 4 łyżki
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat wg uznania
pieczarki 15 dag
papryka marynowana 1/3 słoiczka
natka pietruszki
por 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z warzywami

Kroki postępowania

1
Pstrąga przekroić wzdłuż. Kostkę bulionową pokruszyć do miseczki i zalać olejem.
Krok 1 -  Pstrąg z warzywami  foto
2
Natłuścić rybę. Przyprawić do smaku przyprawą do ryb.
Krok 2 -  Pstrąg z warzywami  foto
3
Pieczarki poszatkować, podsmażyć na patelni. Paprykę marynowaną odsączyć z zalewy, pokroić na mniejsze kawałki i połączyć z pieczarkami.
Krok 3 -  Pstrąg z warzywami  foto
5
Natkę i porę poszatkować i połączyć warzywami. Całość wymieszać i faszerować rybę. Zostawić trochę do posypania po rybie.
Krok 4 -  Pstrąg z warzywami  foto
6
Piec w piekarniku w 180 st. przez ok. 25 minut.
Krok 5 -  Pstrąg z warzywami  foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 16.01.2017 12:13
smaczna ryba
Ewelina1991 16.01.2017 09:56
dobra rybka
Ola1984 16.01.2017 08:32
Uwielbiam tak podane ryby :)
Wiesława1 16.01.2017 08:23
Pysznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak