Przepis i sposób przygotowania na: Lekka, biszkoptowa, czyli rolada owocowa
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
jaja | 5 szt |
cukier drobny | 1 szklanka |
mąka pszenna | 1 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
ocet | 1 łyżeczka |
kakao | 2 łyżki |
serek mascarpone | 250 g |
śmietana 30% | 3/4 szklanki |
cukier puder | 2 łyżeczki |
maliny świeże | 125 g |
borówka amerykańska | 125 g |
brzoskwinie | 3 szt |
likier amaretto | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: