Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
polędwica wieprzowa
ok60 dag -
papryka czerwona
1 szt -
cebula
1 szt -
pieprz
-
marynata
-
miód
1 łyżka -
musztarda
2 łyżki -
czosnek
1 ząbek -
olej
3 łyżki -
sos sojowy
ok1 łyżka
Przepis i sposób przygotowania Grillowana polędwica
Folię tniemy na kawałki i nakładamy po trochu cebuli i papryki. Kładziemy po 3-4 kawałki mięsa i wykładamy resztę papryki i cebuli.
Zbieramy brzegi folii i zakręcamy u góry.
Grillujemy ok 30 min.
Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się