Przepis i sposób przygotowania na: Deser jabłkowy z mascarpone, bananem i kawową nutą
Kroki postępowania
Śmietanę ubijamy na sztywno z cukrem i cukrem waniliowym, dodajemy stopniowo serek mascarpone i całość dokładnie miksujemy.
jabłka | 2 duże |
banan | 1,5 szt |
serek mascarpone | 250 g |
śmietana 30% | 235 ml |
cukier | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
budyń śmietankowy | 1 bez cukru |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
kawa zbożowa | 2 łyżki |
woda | 1,5 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: