Przepis i sposób przygotowania na: „Knedle leniwe w sosie włoskim”
Kroki postępowania
Wymieszać ser dokładnie z jajami, grysikiem i solą formować knedelki.
twaróg | 25 dag |
grysik | 25 dag |
jaja | 2 szt. |
masło do omasty | |
sól do smaku | |
Składniki sosu włoskiego: | |
cebula | 2 szt. |
masło | 1 łyżka |
bulion | 1 szklanka |
pieczarki | 25 dag |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
natka pietruszki | |
wino białe wytrawne | 1 kieliszek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: