Ziemniaki faszerowane łososiem

Ziemniaki faszerowane łososiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    1 kg
  • łosoś wędzony

    25 dag
  • oliwa

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki obrane gotujemy 10 minut. Odcedzamy, studzimy, wydrążamy środki. Łososia drobniutko siekamy, mieszamy z miąższem ziemniaków roztartych widelcem. Doprawiamy do smaku. Napełniamy ziemniaki, skrapiamy oliwą. Układamy na brytfannie wysmarowanej oliwą. Zapiekamy 10-15 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iknkirke

23.09.2011 20:14
fajne

Anita21

28.01.2011 13:42
bardzo ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat