Składniki:
mięso wołowe | 1/2 kg. |
papryka żółta | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
ocet winny | 2 łyżeczki |
oliwa | |
tymianek | |
pieprz | |
sól | |
bulion warzywny | 1/2 szkl. |
mięso wołowe | 1/2 kg. |
papryka żółta | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
ocet winny | 2 łyżeczki |
oliwa | |
tymianek | |
pieprz | |
sól | |
bulion warzywny | 1/2 szkl. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: