Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

ryż z fasolka i grzybami

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż
2 woreczek
fasola zielona
200 g
pieczarki
200 g
masło
4 łyżki
migdały
80 g
tymianek
1 łyżeczki
oregano
1 łyżeczka
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: ryż z fasolka i grzybami

Masło rozgrzać w rondlu,dodać pokrojone grzyby i ugotowaną fasolkę.Smażyć na małym ogniu,od czasu do czasu zamieszać.dodać ugotowany ryż,migdały oraz przyprawy całość wymieszać.Podawać gorące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak