Składniki:
flaki wołowe | 1-1,5 kg |
kości wołowe | 0,5 kg |
seler | 1 sztuka mała |
por | 1 sztuka |
pietruszka | 1-2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
masło | 2 dag |
smalec | 2 dag |
mąka | 1 łyżka |
flaki wołowe | 1-1,5 kg |
kości wołowe | 0,5 kg |
seler | 1 sztuka mała |
por | 1 sztuka |
pietruszka | 1-2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
masło | 2 dag |
smalec | 2 dag |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: