Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza perłowa z grzybami

3.0
(19)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby 20 dkg
marchew 2 szt
groszek zielony 5 łyżek
ser 4 łyżki
cebula 1 szt
kefir w.g uznania
sól do smaku
natka pietruszki w/g uznania
kasza 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza perłowa z grzybami

Kaszę , cebulę oraz marchewkę ugotować do miękkości,grzyby pokroić w plasterki i poddusić na oleju razem z groszkiem,dodać posiekaną natkę,ugotowaną marchew pokroić w kostkę i wymieszać z grzybami ,kaszę wyłożyć na duży półmisek,zrobić wgłębienie w środku i włożyć tam grzyby,podawać z kefirem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak