Składniki:
arbuz | ok 2 kg |
likier migdałowy | 8 łyżek |
sok z cytryny | 1\\2 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 8 płatów |
cukier | 5 dag |
melon miodowy | 1 szt |
melisa | 12 listków |
sok winogronowy | 1 szkl |
arbuz | ok 2 kg |
likier migdałowy | 8 łyżek |
sok z cytryny | 1\\2 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 8 płatów |
cukier | 5 dag |
melon miodowy | 1 szt |
melisa | 12 listków |
sok winogronowy | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: