Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

RUKOLA Z MIODEM I POMIDORAMI

5.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory
60 dag.
parmezan
10 dag.
rukola
2 pęczki
ocet winny
5 łyżek
miód
1 łyżka
oliwa
5 łyżek
Kolendra cała Prymat
1 łyżeczka
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: RUKOLA Z MIODEM I POMIDORAMI

Rukolę umyć, porwać na kawałki. Parmezan pokroić na cienko, na płatki. Pomidory pokroić w ósemki. Ziarna kolendry rozbić na drobno i dodać do octu i miodu, doprawić pieprzem i solą, dodać oliwy. Rukolę, parmezan oraz pomidory polać sosem i wymieszać. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola333 27.08.2012 09:50
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak