Przepis i sposób przygotowania na: sałatka warstwowa z serem
W salaterce ukladamy warstwy,przedzielajac cienka warstwa majonezu i przypraw:bialka,ogorki,ser,cebula,wedlina,zoltka,marchewka,por i papryka.posypujemy posiekana natka pietruszki
jajko |
9 szt
|
żółty ser |
30 dag
|
cebula |
1 szt
|
wędliny |
30 dag
|
natka pietruszki |
1 lyzeczki
|
por (biała część) |
1 szt
|
majonez |
kilka łyzek
|
sól i pieprz |
do smaku
|
marchewka |
3 szt
|
ogórki |
1 sloik
|
papryka marynowana |
1 słoik
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: