Przepis i sposób przygotowania na: sos chrzanowy do wedlin
Bialka,natke pietruszki i szczypiorek drobno kroimy.Dodajemy majonez,smietane,chrzan,mieszamy.Doprawiamy sola i pieprzem.Podajemy do wedlin
jajko | wedlug uznania |
majonez | 3-5 lyzki |
chrzan świeżo starty | 1-4 lyzeczki |
gęsta śmietana | 0-1 szkl |
cukier puder | 0-2 lyzeczka |
szczypiorek posiekany | 1 lyzeczki |
sok z cytryny | 1 lyzki |
sól | do smaku |
natka pietruszki | 1 lyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: