Składniki:
pierś z indyka | 3/4 kg. |
pomarańcza | |
sok pomarańczowy | 2 szkl. |
miód | 2 łyżki |
oliwa | 4 łyżki |
cebula | |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
papryczka chili | 1 szt. |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
cukier | szczypta |
pierś z indyka | 3/4 kg. |
pomarańcza | |
sok pomarańczowy | 2 szkl. |
miód | 2 łyżki |
oliwa | 4 łyżki |
cebula | |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
papryczka chili | 1 szt. |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
cukier | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: