WIOSENNY OBIAD FASOLKA SZPARAGOWA Z JAJKIEM

WIOSENNY OBIAD FASOLKA SZPARAGOWA Z JAJKIEM

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Fasolka szparagowa żółta

    1/2 OPAKOWANIA MROŻONA LUB 0,5 KG ŚWIEŻA
  • jajka

    2
  • koperek Prymat

    1/2 łyżeczki
  • masło

    3 łyżki
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową obieramy i gotujemy. Na patelni rozgrzewamy masło i wrzucamy ugotowaną fasolkę. Zasypujemy bułka tartą i przyprawiamy. Całość mieszamy. Delikatnie smażymy na małym ogniu. Jajka smażymy na patelni jak sadzone. Posypujemy solą i koperkiem oraz ja delikatnie dodaje kilka kropli przyprawy w płynie.
Podajemy z kefirem do popicia.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat