Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do grillowanych potraw jak w sfinxie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula biała 4-5 średnie
papryka marynowana 1 słoik
pieczarki marynowane 1 słoik
Kucharek przyprawa do potraw 2 łyzki
pieprz do smaku
olej 2-4 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do grillowanych potraw jak w sfinxie

cepule kroimy w piórka lub krążki, następnie do gara z nimi wrzucamy pieczarki i paprykę dodajemy kucharka i pieprz. Zamykamy i dusimy. przekładamy do kieszonki z folii aluminiowej. Kładziemy na grilla i podajemy na upieczone miasko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marchewka 18.04.2011 23:30
fajny przepis
eli82 12.09.2010 20:36
proste i na pewno smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak