Składniki:
mięso mielone wieprzowo-wołowe | 1 kg |
wywar mięsny | 3 l |
por | 2 szt |
marchew | 2 szt |
makaron świderki | 1/2 opakowanie |
żółty ser | 10 dag |
pieprz | |
sól | |
serek śmietankowy | 2 serki (topiony) |
mięso mielone wieprzowo-wołowe | 1 kg |
wywar mięsny | 3 l |
por | 2 szt |
marchew | 2 szt |
makaron świderki | 1/2 opakowanie |
żółty ser | 10 dag |
pieprz | |
sól | |
serek śmietankowy | 2 serki (topiony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: